SPORTURI  »  ALTELE  »  DECIZIE

"Verde" la investiții! Primăriile pot da 5% din buget către cluburile sportive! Senatorii au decis azi

Articol de GSP - Publicat luni, 04 septembrie 2017 21:42

Senatorii au adoptat azi, cu 107 voturi pentru și 5 abțineri, ordonanța de urgență 38/2017 privind modificarea şi completarea Legii educaţiei fizice şi sportului nr. 69/2000, cu amendamente aduse de Comisia pentru învăţământ, anunță Capital.ro.

Astfel, primăriile au primit "verde" pentru alocarea a 5% din buget către cluburile sportive școlare și universitare.

De acum, cluburile sportive publice și private pot primi spre administrare sau folosință, gratuită, imobile care deservesc activitatea sportivă, susține sursa citată.

Banii obținuți din pariuri merg vor fi investiți

Un nou text adoptat de senatori susține că drepturile de natură comercială, precum şi dreptul de a-şi da acordul operatorilor de pariuri în a utiliza rezultatele sportive pentru competiţiile organizate de aceste federaţii ar urma să fie alocată cluburilor sportive școlare, universitare, municipal, publice și private. Minimum 5% din acești bani vor fi direcționați aici.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
christiano0
christiano0  •  05 Septembrie 2017, 09:56

SUPER !!!! ma bucur ca a trecut si propunerea lui Hagi cu pariurile :)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează