SPORTURI  »  ALTELE  »  DEMONSTRATIV

Veste incredibilă! Un cântăreţ legendar vine la Bucureşti să-l susţină pe Ronnie O'Sullivan la cel mai tare eveniment din 2016

foto: dailymail.co.uk
foto: dailymail.co.uk

Articol de GSP - Publicat luni, 07 martie 2016 11:46

Pe 2 și 3 aprilie 2016, Bucureștiul găzduiește un nou turneu demonstrativ de snooker! De această dată la evenimentul organizat de România vor participa Ronnie O'Sullivan, Stephen Hendry, Mark Williams și Jimmy White.

Surse din tabăra organizatorilor au dezvăluit că la evenimentul din aprilie de la București sunt șanse foarte mari ca legendarul Ron Wood de la The Rolling Stones ar putea să vină în România!

Acesta este unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Ronnie O'Sullivan, dar și al lui Jimmy White. Cei trei au petrecut de mai multe ori împreună, iar Wood a participat la mai multe turnee, dar și meciuri demonstrative ale celor doi jucători de snooker.

Biletele pentru acest eveniment sunt împărțite pe cinci categorii: 100 lei prețul unui bilet de categoria a III-a, 200 de lei la categoria a II-a, 300 de lei la categoria I și 500 de lei la categoria VIP, românii s-au înghesuit să le cumpere.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează