SPORTURI  »  ALTELE  »  CM SNOOKER

VIDEO Așa ceva nu se vede nici la demonstrative! Ce bilă neagră a putut trimite Alan McManus în meciul de CM contra lui Ding Junhui!

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 aprilie 2016 15:14

Revenire incredibilă a lui Alan McManus în meciul din semifinalele CM de snooker, contra chinezului Ding Junhui!

Veteranul scoțian a avut două prime sesiuni foarte grele și s-a regăsit în postura de a recupera un ecart de șase jocuri, de la 9-3.

McManus și-a păstrat cumpătul, la fel cum a făcut-o și în sferturile de finală, atunci când s-a menținut aproape de cvadruplul campion mondial John Higgins, și a închise sesiunea a doua la 7-9, păstrându-și șansele de calificare în finală! Primul jucător care ajunge la 17 frameuri câștigate merge în ultimul act de la Crucible.

Pe parcurs, McManus a reușit o serie de lovituri incredibile, însă cea mai spectaculoasă a fost cea la bila neagră, în încheierea jocului 14, când a introdus ultima bilă de pe masă cu o lovitură cu patru mante!

În celălalt meci din semifinale, Mark Selby îl conduce pe Marco Fu cu 5-3, a doua sesiune fiind programată diseară, ora 21:00, ora României, și fiind transmisă de Eurosport. 

 VIDEO CU LOVITURA INCREDIBILĂ A LUI MCMANUS!

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
adrian_d_mihai
adrian_d_mihai  •  29 Aprilie 2016, 17:51

MA-GIS-TRAL!!!

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  29 Aprilie 2016, 16:05

super McManus!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează