SPORTURI  »  ALTELE  »  

VIDEO Atenție, imagini violente! Un jucător de baseball din SUA și-a bătut cu sălbăticie iubita și a scăpat doar cu o amendă!

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 martie 2018 20:00

Danny Vasquez, 24 de ani, a scăpat doar cu o amendă și câteva ședințe de terapie după ce și-a bătut iubita la stadion.

Incidentul a avut loc în august 2016, însă judecătorii au dat decizia finală abia la începutul acestei luni. Vasquez a fost surprins de camerele de la Whataburger Field în timp ce își lovea cu sălbăticie fosta iubită pe scări.

Imediat după incident, acesta a spus adio unei cariere în MLB, fiind dat afară de Houston Astos. Conform TMZ, procurorii au încercat să obțină condamnarea la închisoare, însă au obținut doar o amendă pentru jucător, care a fost obligat să meargă la ședințe de terapie pentru autocontrol. Vasquez a scăpat ușor și pentru că Fabiana Perez, fosta sa iubită, a refuzat să colaboreze cu procurorii și nu a vrut să depună plângere.

”M-am uitat la video și m-am gândit «cum de am putut să las să mi se întâmple așa ceva? De ce n-am făcut nimic?». Oamenii nu știu prin ce am trecut, nu știu cât am suferit”
Fabiana Perez, fosta iubită a lui Vasquez

După ce imaginile au devenit publice, Vasquez a fost dat afară și de Lancaster Barnstormers, o formație din ALPB, o ligă independentă de baseball din SUA.

Justin Verlander, fost coleg cu Vasquez la Astros, a reacționat pe contul său de twitter după ce a aflat decizia tribunalului: ”***, omule! Sper ca restul vieții tale să fie oribil fără baseball. Meriți tot ce ți se va întâmpla!”.

1.200.000 $a fost numai bonusul încasat în 2010 de Vasquez la semnarea contractului cu Houston Astros

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close