SPORTURI  »  ALTELE  »  UFC

VIDEO Conor McGregor, actor în Game of Thrones » Ce rol ar avea campionul UFC

FOTO: Gulliver/Gettyimages
FOTO: Gulliver/Gettyimages

Articol de GSP - Publicat luni, 05 decembrie 2016 17:03

Notorietatea lui Conor McGregor a depășit de mult timp granițele UFC-ului. Unul dintre directorii Game of Thrones, fan declarat al irlandezului, i-a propus un rol în serial.

După speculațiile conform cărora Conor va boxa cu Floyd Mayweather sau va lua partea la spectacolele de wrestling, vestea că va deveni actor a declanșat nebunia pe rețelele de socializare.

"Am căzut de acord ca McGregor să apară în unul din ultimele două sezoane Game of Thrones. A fost dorit de HBO datorită faptului că unul dintre directorii serialului este un fan declarat al UFC-ului. Toată lumea crede că este perfect pentru show", a declarat o sursă din interiorul serialului, citată de Belfast Live.

Nu este prima dată când McGregor a luat contact cu Game of Thrones. În luna octombrie a anului trecut, irlandezul a fost surprins antrenându-se cu «Muntele», un personaj al serialului. "Nici măcar un «Munte» nu poate face față loviturilor mele", glumea McGregor atunci.

Conor McGregor este primul luptător din istoria UFC care a deținut două centuri simultan. Irlandezul are în palmares 21 de victorii și 3 înfrângeri. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează