SPORTURI  »  ALTELE  »  GLORY 4 TOKYO GALA

VIDEO Daniel Ghiţă, învins în finala K1 de la Tokyo! » Semmy Schilt cîştigă trofeul prin TKO

Articol de GSP - Publicat luni, 31 decembrie 2012 00:00 / Actualizat luni, 31 decembrie 2012 17:51

Daniel Ghiţă a reuşit un parcurs fabulos în Glory 4 Tokyo Gala, ajungînd pînă în ultimul act al turneului final de K1, unde a fost învins prin TKO de Semmy Schilt.

Singurul român prezent pe tabloul de 16 luptători a avut emoţii doar în optimi, unde l-a întîlnit pe Fabiano Cyclone. Ghiţă a avut nevoie de o repriză suplimentară pentru a se califica mai departe, pe care a tranşat-o în favoarea sa.

Click aici pentru VIDEO cu finala!

În sferturi, luptătorul nostru a dat peste Mourad Bouzidi, pe care l-a învins prin TKO, după ce i-a provocat o accidentare la cot. Calificare în semifinale, unde avea să dea peste Jamal Ben Saddik.

Lupta a durat însă doar cîteva secunde, pentru că Ghiţă l-a pus imediat la podea cu un picior la ficat. KO şi pentru prima dată un român ajunge în finala K1 de la Tokyo!

În ultimul act, Daniel Ghiţă a fost învins print TKO de Semmy Schilt. Olandezul l-a lovit cu piciorul în cap cu 10 secunde înainte de finalul primei runde, românul fiind trimis la podea. Chiar dacă luptătorul nostru s-a ridicat şi a dat semne că poate continua partida, arbitrul meciului a decis să oprească lupta.

100.000 de euro e premiul încasat de Daniel Ghiţă pentru prezenţa în finala galei Glory 4 Tokyo

Clasamentul Mondial
1. Semmy Schilt 1211p
2. Daniel Ghiţă 873p
3. Gokhan Saki 813p
4. Remy Bonjaski 619p
5. Peter Aerts 484p

Optimi
Brice Guidon vs Semmy Schilt
Rico Verhoeven vs Sergey Kharitonov
Raoumaru vs Gokhan Saki
Igor Jurkovici vs Braddok Silva
Verlinden vs Bonjaski
Ben Saddik vs Errol Zimmerman
Mourad Bouzidi vs Peter Aerts
Jhonata Diniz vs Daniel Ghiţă

Sferturi
Semmy Schilt vs Rico Verhoeven
Gokhan Saki vs Braddok Silva
Remy Bonjasky vs Jamal Ben Saddik
Mourad Bouzidi vs Daniel Ghiţă

Semifinale
Semmy Schilt vs Gokhan Saki
Jamal Ben Saddik vs Daniel Ghiţă

FINALA
Semmy Schilt vs Daniel Ghiţă

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (65)
blaustein
blaustein  •  02 Ianuarie 2013, 17:25

Desi sunt cateva opinii pertinente, as vrea sa mai fac cateva precizari, deoarece majoritatea comentariilor sunt pe langa. K1 si Glory, nu sunt sporturi, sunt 2 circuite(competitii) de KICKBOXING cu reguli diferite in ceea ce priveste reprize,durata de desfasurare,organizarea piramidei,etc. Aici gasiti discutii recente despre galele finale ale celor 2 competitii suficient cat sa va lamuriti putin cum sta treaba si ca Ghita chiar a realizat ceva si ca e foarte bine vazut, de cei care se pricep, normal: ://forum.softpedia.com/topic/899292-finala-k1-2012/

kily
kily  •  02 Ianuarie 2013, 13:16

subtire evolutia lui Ghita... si a avut si o bafta incredibila pe culoarul lui spre finala daca'l prindea Saki, de exemplu, il rupea in doua! finala a pierdut'o pentru ca nu mai putea sta in picioare pur si simplu! aia nu a fost lovitura de KO...

doryan
doryan  •  01 Ianuarie 2013, 14:02

Bravo Daniel. Ne-ai facut mandri ca suntem romani. Cauta-l pe Schilt sa-l rupi, Nu este mai bun decat tine. LA MULTI ANI 2013, SA DEVII NUMARUL 1.

Vezi toate comentariile (65)
Comentează