SPORTURI  »  ALTELE  »  SPORT BLOCAT

VIDEO EXCLUSIV Incredibil! Cu accesul blocat în sălile de sport, copiii de la cluburile din Sectorul 4 se antrenează pe scările din PARC

Foto: Sabin Malisevschi
Foto: Sabin Malisevschi

Articol de - Publicat miercuri, 20 septembrie 2017 10:57

Cluburile sportive din Sectorul 4 care se antrenează în școli nu își pot desfășura activitatea de la 11 septembrie, directorii unităților de învățământ invocând lipsa pazei

Gazeta a scris luni despre subiect, când a primit și un răspuns de la Primăria Sectorului 4, cea care renunțase la contractul de 6.000.000 euro cu o firmă de pază.

De exemplu, copiii de la clubul de baschet Artesania, între 80 și 100 de tineri, au ales să se antreneze în Parcul Tineretului!

 

VIDEO EXCLUSIV Incredibil! Cu accesul blocat în sălile de sport, copiii de la cluburile din Sectorul 4 se antrenează pe scările din PARC ------------->>>>>>>> http://bit.ly/2yogp7X

Posted by Gazeta Sporturilor on 20 Septembrie 2017

"Așa se antrenează copiii de la Artesania. În parc, pe scări. Fiul meu e de 6 ani aici. În imagini mai apare un băiat care face baschet de 8 ani la același club", a spus, pentru GSP.ro, Claudiu Moga, unul dintre părinți.

Bogdan Lavric, președintele echipei, susține cele spuse de părinte: "De când am vorbit cu dumneavoastră nu s-a schimbat nimic. Nici o acțiune nici din partea școlilor, nici din partea primăriilor.

Sunt sute de copii în situația asta. De la multe cluburi. Directorii nu ne dau voie în săli invocând lipsa pazei, iar Primăria susține că acel contract era mult prea mare, iar acțiunile de pază pot fi făcute de angajații școlilor și camerele de supraveghere!".

Iată aici articolul inițial și răspunsul dat de Primăria Sectorului 4

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
839085859584126
Andrei Popa  •  20 Septembrie 2017, 21:55
Postat de axelll pe 20 Septembrie 2017, 13:01

Pentru informatia ta: copiii s-au antrenat taoata vara in parc, neavand sala, au facut si cantonament in care au acumulat resurse fizice, dar pregatirea nu se poate face numai afara in parcuri ... Tot pentru informatia ta: contractul de inchiriere a functionat perfect timp de mai bine de 6 ani, problemele au aparut dupa decizia primariei de a scoate paza. Asa ca nu inteleg care e problema ta , esti cumva var cu baluta?

Pai cluburile astea private (ca altele, daca nu ai aflat, nu sunt pentru copiii de varsta scolara) dau bani la primarie pe contracte legale si primaria le dadea acceptul pentru scoli. Adica, parintii plateau intr-un fel si ei la primarie ca sa faca un sport copiii lor. Asa merge in tara asta. Si oricum, si daca ar fi fost un club al scolii, sa faca baschet, asta se putea doar dupa ore, cand, ce sa vezi????, scoala era inchisa pentru ca nu avea paza!!!!!!!!!!!

839085859584126
Andrei Popa  •  20 Septembrie 2017, 21:52
Postat de vladutz13 pe 20 Septembrie 2017, 12:40

Bun, dar scolile pot face contracte individuale, nu pe sector pentru activitatile astea.... In sensul: clubul se antreneaza de 3 ori pe saptamana seara intre orele x-y .... ok, Scoala isi angajeaza paznic pentru intervalul ala si creste chiria pentru clubul sportiv!!! Adica nu mura-n gura, sunt cluburi sportive, sa plateasca niste bani in plus daca vor salile... asta e situatia.

Scolile nu pot face nici un contract individual, ca nu au voie sa ia bani!!!! Daca aveau voie luau bani de la parinti si angajau bodyguarzi. Cluburile au contract cu primaria la care dau banii si primaria le da aprobarea sa intre in scoli. Directorii sunt *** sa nu fac ceva care sa nu fie pe placul primariei, pentru ca de acolo sunt platiti. Cat despre clubul de mai sus, presedintele lui este singurul care a avut curaj sa vorbesca cu presa, ceilalti nu vor sa supere cumva primaria si asteapta sa rezolve cumva parintii sau spaga la primarie :(

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

axelll
axelll  •  20 Septembrie 2017, 13:01
Postat de steaua1986forever pe 20 Septembrie 2017, 12:19

Si Rocky nu se antrena pe scari prin Philadelphia ? Si a ajuns campion mondial.....In plus, la varsta asta au nevoie de mult antrenament fizic in primul rand, nu de 'indicatii tactice' hai sa fim seriosi. Plus ca asta e un CLUB PRIVAT, nu stiu de ce va deranjeaza si chiar nu pricep de ce ati bagat la mijloc Primaria. Daca aia nu sunt in stare sa faca un contract cu o sala de sport (asa cum au sute de cluburi private in tara asta) sa inteleg ca e de vina primarul? E clar ca acest club este un club de luat bani de la parinti (ca deh, acum toti parintii isi vad copiii urmatorul Michael Jordan) si cam atat.. Daca vor basket se duc in alta parte...

Pentru informatia ta: copiii s-au antrenat taoata vara in parc, neavand sala, au facut si cantonament in care au acumulat resurse fizice, dar pregatirea nu se poate face numai afara in parcuri ... Tot pentru informatia ta: contractul de inchiriere a functionat perfect timp de mai bine de 6 ani, problemele au aparut dupa decizia primariei de a scoate paza. Asa ca nu inteleg care e problema ta , esti cumva var cu baluta?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează