SPORTURI  »  ALTELE  »  MMA

VIDEO FABULOS! A venit la gala MMA ca spectator și a ajuns să câștige centura! După meci, și-a cerut prietena de soție

FOTO: Leonardo Fabri / mmafighting.com
FOTO: Leonardo Fabri / mmafighting.com

Articol de GSP - Publicat joi, 12 octombrie 2017 21:37

Numele tânărului Luis Felipe Alvim va rămâne pentru mult timp în memoria pasionaților de MMA, după o performanță care a șocat o lume întreagă.

Venit ca spectator la o gală MMA din Brazilia, pe 8 octombrie, tânărul de 22 de ani a devenit campion la categoria supermijlocie în competiția din țara natală "Juiz de Fora", după un scenariu care ar putea face senzație și la Hollywood.

Luis Felipe Alvim a făcut eforturi imense pentru a asista la gală alături de iubita sa. Acesta a recurs inclusiv la gestul disperat de a vinde prăjituri pentru a putea face rost de banii necesari.

După ce a reușit în cele din urmă să intre în arenă, tânărul a trăit o mare deziluzie: lupta pentru centură dintre Carlos Eduardo Rufino și Claudinei Kall fusese anulată, după ce unul dintre luptători nu a trecut de "cântarul oficial".

Felipe Alvim, deținător al unei centuri negre la Muai Thai,  a ajuns la vestiare pentru a-l saluta pe antrenorul Felipe Silva, dar și pe alți prieteni care urmau să concureze în acea seară. Printr-o serie de împrejurări extrem de favorabile, Alvim a ajuns să intre în ring cu Rufino, după ce a beneficiat de retragerea unui al doilea challenger. 

Contrar tuturor așteptărilor, Alvim l-a învins pe Rufino după ce i-a aplicat o priză în jurul gâtului adversarului său.

După ce a primit centura, Alvim a recurs la un gest incredibil: și-a cerut în soție iubita, care i-a acceptat propunerea fără remușcări, notează mmafighting.com.


*FOTO: Leonardo Fabri / mmafighting.com (Click pe imagine pentru zoom)


*Momentul deznodământului luptei, după minutul 02:10

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
627510864063229
Ale Bo  •  13 Octombrie 2017, 09:44
Postat de lucky_strike pe 13 Octombrie 2017, 07:54

Nea Ovi si nea Tolo', pe astia de scriu pentru gazea ii verifica cinva atunci cand o fac? "...Alvim a recurs la un gest incredibil: și-a cerut în soție iubita, care i-a acceptat ..." . Cum vine asta?

Nu numai atat: "iubita... i-a acceptat propunerea fără remușcări". De rasul curcilor. :))

lucky_strike
lucky_strike  •  13 Octombrie 2017, 07:54

Nea Ovi si nea Tolo', pe astia de scriu pentru gazea ii verifica cinva atunci cand o fac? "...Alvim a recurs la un gest incredibil: și-a cerut în soție iubita, care i-a acceptat ..." . Cum vine asta?

haideusicfr
haideusicfr  •  13 Octombrie 2017, 07:38
Postat de Costel Tudor pe 13 Octombrie 2017, 06:46

Dlor.asa zis ziaristi , unde ati invatat meserie ? Promovati violenta ! Exact acea fotografie lipsea !

Exact. Primele doua "imagini" sunt infioratoare.Oricum boxul il mai inteleg."Sportul" asta nu.E bataie in toata regula.Se vinde violenta.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează