SPORTURI  »  ALTELE  »  BASEBALL

VIDEO + FOTO Gică Hagi a dat lovitura de start la un eveniment unic

FOTO: Facebook @FFRBSofficia +7   FOTO
FOTO: Facebook @FFRBSofficia

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 mai 2018 19:16

Gică Hagi (53 de ani) a fost prezent la astăzi la un meci demonstrativ de baseball între echipa națională a României  și o formație a militarilor americani de la baza "Mihail Kogălniceanu".

Evenimentul organizat sub egida Federației Române de Baseball și Softball a avut loc pe stadionul Portul, din Constanța, și a marcat 71 de ani de la momentul în care Jackie Robinson, primul jucător de culoare din istoria baseball-ului, a fost introdus într-un meci oficial.

Gică Hagi, antrenorul campioanei României la fotbal, a dat lovitura de începere.

Spectacolul aflat la a doua sa ediție s-a bucurat de succes, peste 300 de spectatori asistând la demonstrația celor două formații.

"Din ce știu, programul este unic, o dovadă a puternicei legături de prietenie şi parteneriat care există între cele două state. Prietenii fac multe lucruri împreună. Se joacă împreună, învaţă unul de la altul, se susţin reciproc. Este exact ceea ce facem noi", a declarat Ron Hawkins, consilier pentru presă şi cultură al Ambasadei SUA, pentru adevărul.ro.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează