SPORTURI  »  ALTELE  »  SUPER BOWL

VIDEO Un bătrîn și-a distrus casa cînd a văzut că favoriții săi pierd finala Super Bowl!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 februarie 2016 11:07

Înfrîngerea celor de la Carolina Panthers în finala Super Bowl în fața celor de la Denver Broncos, 10-24, l-a făcut pe un fan să-și distrugă casa!

Bătrînul n-a suportat umilința favoriților și a făcut praf televizorul, iar apoi a continuat cu tot ce i-a ieșit în cale. Familia acestuia a decis să publice videoul pe Youtube, iar în scurt timp a devenit viral.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
mmvv80
mmvv80  •  10 Februarie 2016, 13:36

cum naiba reuseste sportul sa cauzeze asa pasiuni absurde. ce reprezinta de fapt echipa favorita sau asa zisa "echipa mea" ca daca nu esti gigi becali sau altii ff putini ca el nu e echipa ta. de ce pun oamenii asa mult la suflet banii si faima altora ?

catalynn
catalynn  •  10 Februarie 2016, 12:54

Zici ca e Vanea / Bosfor cand pierde Romania la tenis :-) QBul (Cameron Newton) lor i-a îngropat in finala, desi Carolina Panthers plecau favoriți clari, in sezonul regulat având o singura înfrângere iar in play off nefiind nici conduși nici macar un singur minut. Dar asa e in sport, socoteala de pe hârtie nu se potrivește mereu cu realitatea din teren :-)

Vezi toate comentariile (2)
Comentează