SPORTURI  »  ALTELE  »  TAEKWONDO

WTF? Federație Internațională, nevoită să-și schimbe acronimul din cauza "conotațiilor negative" :)

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 iunie 2017 12:01

Federația Internațională de Taekwondo a decis să-și schimbe acronimul "WTF"(World Taekwondo Federation) din cauza semnificației cu care acesta este folosit pe internet.

Conform AFP, șefii Federației de Taekwondo au decis să renunțe la "F"-ul din acronim și să schimbe denumirea adoptată în 1973, trecând la "World Taekwondo".

"În era digitală, acronimul federației noastre a dezvoltat conotații negative care nu au legătură cu organizația noastră. Așa că era important să aibă loc o schimbare de brand pentru a ne apropia mai mult de fanii noștri", a declarat Chungwon Choue, președintele organizației pentru site-ul oficial.


Foto: worldtaekwondo.org

În limbajul internauților, " WTF" este prescurtarea expresiei "what the fuck"(trad. "ce dracu?"). 

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (2)
239318956570845
Ciprian Ursu  •  24 Iunie 2017, 16:07

Corect poza nu corespunde cu disciplina sportiva olimpica taekwondo wtf

1077950285671971
Marius-Nicolae Muti  •  24 Iunie 2017, 15:38

Apreciez gestul de a scrie un articol despre disciplina olimpică Taekwondo WTF devenit World Taekwondo. Sper însă să schimbati imaginea care aparține altui sport, și anume : Taekwondo ITF, și să postați o imagine corespunzătoare disciplinei olimpice World Taekwondo.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează