SPORTURI  »  ALTELE  »  ROMANIAN SNOOKER MASTERS

Zi senzațională la Romanian Snooker Masters: un dublu campion mondial a fost făcut pachet de Ali Carter! Victorie incredibilă pentru Stephen Maguire

foto: Romanian Snooker Masters
foto: Romanian Snooker Masters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 martie 2018 17:16

Primele două meciuri de la a doua ediție a Romanian Snooker Masters, turneu ce se dispută în clădirea Circului Național din București, au produs evoluții incredibile pentru sutele de fani prezenți.

Ali Carter a dispus cu 4-0 de dublul-campion mondial Mark Williams și s-a calificat în sferturile competiției. Partida a fost arbitrată de românul Alex Crișan, iar Ali a făcut și un break de 133 de puncte.

La meciul următor, Stephen Maguire a reușit două break-uri de peste 100 de puncte (108 și 109) în fața lui Mark King, căruia i-a făcut bagajele în mai puțin de o oră. Scoțianul a câștigat și celelalte două frame-uri fără mari probleme (break-uri de 61 și 74).

Cei doi se vor întâlni vineri în sferturile de finală de la Romanian Masters.

În meciurile rămase de disputat azi, se vor întâlni foștii campioni mondiali Neil Robertson și Stuart Bingham începând cu ora 19:00, urmând ca apoi să intre în scenă și actualul campion mondial Mark Selby. Englezul îl va întâlni pe chinezul Liang Wenbo.

Programul de joi de la Romanian Masters:

13:00 Barry Hawkins - Ryan Day
urmat de John Higgins - Anthony McGill
19:00 Judd Trump - Luca Brecel
urmat de Mark Allen - Kyren Wilson

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează