SPORTURI  »  ATLETISM  »  UNIVERSIADA

Andreea Ogrăzeanu, a doua medalie de bronz la Jocurile Mondiale Universitare de la Kazan

Andreea Ogrăzeanu
Andreea Ogrăzeanu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 iulie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 10 iulie 2013 20:43

Atleta Andreea Ogrăzeanu a cucerit, miercuri, a doua medalie de bronz la Jocurile Mondiale Universitare din Rusia, în proba de 200 de metri, prima fiind câştigată la 100 de metri.

Andreea Ogrăzeanu a obţinut, miercuri, în finala de la 200 de metri, medalia de bronz, cu timpul de 23,20 secunde, aceasta fiind cea mai bună performanţă personală a atletei. Primele patru clasate în finală au încheiat fiecare cu cea mai bună performanţă personală.
Medalia de aur a revenit sportivei canadiene Kimberly Hyacinthe (22,78 secunde), iar cea de argint finlandezei Hanna Maari Latvala (22,98).

Tot miercuri, Bianca Perie s-a clasat pe locul cinci în finală la aruncarea ciocanului (68.94 metri).

Luni, în proba de 100 de metri, Andreea Ogrăzeanu a obţinut prima medalie pentru România, bronz la 100 de metri, cu timpul de 11,41 secunde.

Tot luni, în proba de săritură în lungime, la competiţia de la Kazan, Cornelia Deiac s-a clasat pe locul patru, cu 6,36 metri, în condiţii meteo dificile, cu ploaie continuă, reprize de furtună şi vânt în rafale.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
atletul
atletul  •  11 Iulie 2013, 23:11

Recordul ei personal este 22.91 s .

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close