SPORTURI  »  ATLETISM  »  ATLETISM

Constantina Diţă a luat o decizie importantă » Se retrage în octombrie!

Articol de GSP - Publicat joi, 14 august 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 13 august 2014 22:10

"Pe 5 octombrie, la Bucureşti, voi fi ambasadoarea Maratonului Internaţional Bucureşti, iar după evenimentul sportiv va avea loc gala de retragere. La un moment dat, orice om trebuie să spună stop. Eu am hotărît să o fac anul acesta. Mi-e greu să pun punct unei cariere aşa lungi, dar omul mai are şi altceva de făcut în viaţă, nu numai de alergat", a declarat ieri Constantina Diţă.

Campioana olimpică la maraton în 2008 se află în ţară pentru că duminică, 17 august, va participa la Maratonul Recunoştinţei, eveniment organizat la Tg. Jiu şi dedicat eroilor Armatei Române din Primul Război Mondial, sculptorului Constantin Brâncuşi şi atletei.

"Fac acest lucru pentru generaţia tînără de la noi, din Gorj. Vreau ca tinerii să facă sport, să ajungă pe urmele mele, nu neapărat în atletism, ci în orice fel de sport!", a mai spus atleta în vîrstă de 44 de ani.


32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează