SPORTURI  »  ATLETISM  »  ATLETISM

Constantina Diţă: "Tinerii preferă să piardă nopţile şi să stea pe Facebook" » Întîmplare incredibilă la Snagov: au aruncat cu bere în atletă :o

Articol de GSP - Publicat luni, 26 august 2013 00:00 / Actualizat luni, 26 august 2013 14:37

Constantina Diţă a cîştigat medalia de aur la maraton la Jocurile Olimpice de la Beijing, iar acum, la 43 de ani, a participat la Campionatele Naţionale în proba de 10.000 de metri, dar a încheiat doar pe locul 7.

Atleta nu vrea să antreneze în România şi dă vina pe viaţa extrasportivă a tinerilor: "Mă umplu de energie cînd strigă românii la mine. Vreau să le dau un exemplu tinerilor atleţi că poţi să alergi la campionatele naţionale chiar dacă ai ieşit campion olimpic. Trebuie să ai pasiune pentru asta.

Mi-ar plăcea să antrenez, dar nu îmi place să stau pe stadion şi să văd sportivii că nu muncesc. Decît să mă enervez, mai bine nu antrenez. Nici noi nu am avut cine ştie ce condiţii, dar am făcut performanţă. Tinerii de acum preferă să piarda nopţile şi să stea pe Facebook decît să se odihnească şi să muncească. Dacă vrei să faci sport de performanţă trebuie să faci sacrificii", a spus Constantina Diţă-Tomescu la Dolce Sport.

Diţă a povestit şi o întîmplare care ilustrează situaţia din România. "În 2009 alergam pe o şosea in Snagov, iar dintr-o maşină cîţiva baieţi au scos sticlele cu bere şi au început să mă stropească".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
sorineldumitru
sorineldumitru  •  27 August 2013, 00:02
Postat de borat101 pe 26 August 2013, 20:31

Are dreptate Constantina Dita! Problema este ca in Romania sa adus si se baga de anumiti suspecti (securisti, copii de securisti, comunisti, etc...) numai influente negative din OCCIDENT, dar si din tari de lumea a 3-a (Thailanda, China, Africa, etc..). In OCCIDENT (USA, Canada, Vestul Europei) se face performanta nu gluma, nu se traieste din TV, infuente de Media, etc.. de cand sunt copii de 4-6 ani sunt influentati spre sport. Iar din clasa a 7-a se incepe competitiile serioase si foarte organizate intre scoli, licee si facultati. In USA sunt cateva zicale la moda/"trendy" ca No Pain No Gain.

Daca la tine Tailanda si China sunt tari din lumea a treia...Si daca Africa e tara...

sorineldumitru
sorineldumitru  •  26 August 2013, 23:01
Postat de borat101 pe 26 August 2013, 20:18

Nu tie rusine sa amesteci merele stricate dintr'o Romanie dezolanta, cu fructe exotice dintr'o societate (OCCIDENT) normala si avansanta, etc.. etc..?! Unde in USA se intampla asa ceva? In Ghetto'uri probabil. Unde in zone bune te stropesc bab.b.alaii cu bere? Poate numai pe GIULESTI unde te agita t.i.g.anii altor echipe de face semne spre liliecii din tribune. Nu este asa ca a fost si este comunism, nazism, etc...in fiecare tara din lume? Nu este asa ca anormalitatea este la ea acasa in OCCIDENT ca si intr'o degradata si plina de an.alf.abe.ti in Guvern ca Romania?

Bine ma, hai ca ne-ai lasat masca cu 'civilizata si perfecta' patrie SUA. Asa e cum zici tu, drogati si analfabeti nu sunt decat in Romania, restul lumii e raiul pe pamant.

ligalupeste
ligalupeste  •  26 August 2013, 22:32

normal daca au vazut baietii da' baieti o tanti de 40 de ani alergand??? ia sa fi fost o "cadana" de opspe ani, cu blugii scurti, sub feSa, pa toace da' paispe cm, cu mersu leganat...mai aruncau primatele cu bere? nici vorba. pa ritm da manea, o faceau din vorbe:" ce face fata? te plimbi? nu vrei sa mergi cu niste valorosi din Bucuresti, veniti in CO la Snagov? Noi suntem baieti adevarati. noi l-am rasturnat si pa Patzaichin cu salupa, noi ne spalam jegu in bazinu' olimpic... ASTA E ROMANIA MEA!!! BAGA-NE-AM **** IN EA.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează