SPORTURI  »  ATLETISM  »  CEREMONIE

FOTO Mihai Leu i-a înmînat premiul de excelenţă tinerei campioane Florentina Marincu

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 martie 2015 00:00 / Actualizat sambata, 14 martie 2015 10:18

Într-o ceremonie desfăşurată la Deva, Mihai Leu a fost invitat de oficialităţi să o premieze pe Florentina Marincu, hunedoreancă medaliată cu bronz la Competiţiile Europene de Atletism de Sală, desfăşurate la Praga.

Atleta, legitimată la CNS Cetate Deva, a fost recompensată de Primăria Deva prin hotărîre de Consiliul Local cu un premiu în  valoare de 4.000 de lei şi un buchet superb de flori. Premiul i-a fost acordat de una din cele mai cunoscute personalităţi publice născute la Hunedoara, Mihai Leu, singurul român campion mondial la box dar şi naţional la raliuri.

Florentina Marincu, în vîrstă de 18 ani, a cîştigat la Praga medalia de bronz la proba de săritură în lungime. Atleta, cetăţean de onoare al municipiului Deva, a fost cea mai tînără concurentă de la Campionatele Naţionale de Atletism Indoor din Cehia şi a doborît de două ori recordul european de junioare.

Medalia obţinută în acest an de Florentina Marincu este prima obţinută în ultimii patru ani de către echipa României la un campionat european de atletism.Din cîte am vorbit cu Florentina acesta este doar începutul. Sînt multe de făcut în sport şi sînt sigur că va reuşi să-şi ducă la îndeplinire toate obiectivele. Oameni ca Florentina trebuie daţi exemplu pentru ca toţi copiii să vadă că prin muncă poţi ajunge departe”, a declarat Mihai Leu pentru hunedoaralibera.ro.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
benaflek
benaflek  •  14 Martie 2015, 12:32

florentina peste 2 ani o sa fi regina lumii la lungime la ce talent fantastic ai.te rog sa fii serioasa in pregatire si o sa le bati pe toate cu mare usurinta

Vezi toate comentariile (1)
Comentează