SPORTURI  »  ATLETISM  »  RETRAGERE

Fulgerul spune stop! Usain Bolt și-a anunțat retragerea: "Asta va fi ultima competiție"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 octombrie 2016 15:08

Usain Bolt, multiplu medaliat la Jocurile Olimpice, şi-a anunţat retragerea din activitatea sportivă.

Atletul jamaican de 30 de ani a declarat că își va încheia cariera după Campionatele Mondiale din 2017 de la Londra, care se vor desfășura în perioada 5-13 august, iar Bolt va participa la probele de 100 şi 200 de metri.

 "Grand Prix-ul din Jamaica va fi ultima mea cursă în ţara natală. Voi alerga pentru ultima oară în Jamaica. Da, categoric mă voi retrage după Campionatele Mondiale din Londra, aceea va fi ultima competiţie la care voi participa", a spus Usain Bolt la o televiziune din Jamaica.

"Fulgerul" Bolt a devenit primul atlet din istorie care a reușit să câștige trei medalii de aur consecutive la trei ediții ale Jocurilor Olimpice (Beijing 2008, Londra 2012, Rio 2016) la probele de 100 de metri, 200 de metri și 4x100 de metri.

(Remus Dinu)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează