SPORTURI  »  ATLETISM  »  CAMPIONATUL EUROPEAN DE LA TORINO

Ionela Tîrlea: “Am făcut foarte multe tratamente, nici nu mai îmi vine să le mai înșir”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 martie 2009 00:00

Lotul care a făcut deplasarea la Campionatul Eropean de la Torino nu a inclus-o pe atleta Ionela Tîrlea. Vicecampioana olimpică de la Atena (1994), a ratat astfel prima competiție de nivel internațional din acest an. 

Durerile de la călcâuil lui Ahile, nu-i dau pace și o va ține departe de pistă anul acesta pe Ionela. De-a lungul anilor la concursuri de nivel înalt, atleta a trebuit să depăşească multe piedici.

Am suportat nu mai puţin de trei operaţii la tendonul lui Ahile şi nu a fost doar atît”, spunea Tîrlea. Din această cauză, atleta a ratat obiectivul propus anul trecut la Olimpiada de la Beijing, renunțând să mai alerge la proba de 400 metri.

Am aceași problemă, mai veche la fel ca înainte de Olimpiadă. Deocamdată încă mai simt durerea foarte puternic și aștept să-mi încep antrenamenele. Am făcut foarte multe tratamente, dar nici nu mai îmi vine să le mai înșir. Acum aștept să-mi mai revin puțin și să mă pregătesc din nou”, a mai spus Tîrlea pentru GSP.

Ionela Tîrlea
- s-a născut pe 9 februarie 1976 la Horezu (Vîlcea)
- argint la JO Atena 2004 (400 mg)
- aur la CM de sală 1999 (200 m)
- aur la CE 2002 (400 m g)
- bronz la CM de sală 2004
 - Maestră Emerită a sportului
- participantă la Jocurile Olimpice de la Beijing 2008 la 200mp;
- componentă a Lotului Olimpic de atletism

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
 •  06 Martie 2009, 00:49

Mai bine ma angajati pe mine la gsp in locul "jurnalistilor" inc.ulti gen Catalin Nitu. Auzi, "Olimpiada de la Atena 1994" si "calcaiul lui ahile".Alo, voi sunteti de pe Terra? Ca sincer nu prea se vede asta. Habar nu aveti cu ce se mananca sportu, da voi domne sunteti mari jurnalisti. Mie rusine si mie tare mila de voi gagoshilor. Bafta Ionela si insanatosire cat mai rapida. Si iarta-l pe domnul care a scris articolul si pe toti jurnalistii ca el, ca nu prea isi ga

 •  05 Martie 2009, 20:10

Fara suparare dar olimpiada de la atena a avut loc in 2004 si nu in 1994 cum ati scris in articol prima data

 •  04 Martie 2009, 21:56

bravo Catalin Nitu. io nu stiu ce studii faceti voi astia de ati ajuns mari ziaristi la gsp. te asigur domnule Nitu ca este calcaiul Ionelei Tirlea si presupun ca durerile le are la tendonul lui Ahile ... Cata incultura.... Nu ar fo oare normal sa primiti un elementar test de cultura generala cand va angajaza cineva ca ziaristi ? Hai ca ma mut la alt articol ca am vazut niste traduceri din engleza de mi s-a facut rau :) VAI DE VOI. (bafta delegatiei Romaniei la Torino)

Vezi toate comentariile (4)
Comentează