SPORTURI  »  ATLETISM  »  CLUB

Oscar Pistorius nu se poate abţine! S-a încăierat într-un club: "Era beat şi a sărit la mine!" :O

Oscar Pistorius, foto: reuters
Oscar Pistorius, foto: reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 iulie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 16 iulie 2014 12:14

Campionul paralimpic Oscar Pistorius a avut un conflict în weekendul trecut, într-un club din Johannesburg, cu un bărbat care i-a cerut socoteală despre procesul în care sportivul este implicat.

Pistorius, judecat pentru uciderea fostei sale iubite, Reeva Steenkamp, se afla într-un club de noapte cu unul dintre verii săi şi susţine că a fost luat la rost de un necunoscut. Cu toate acestea, omul a oferit presei o altă versiune a poveştii. El a declarat că atletul era beat, că i-a insultat prietenii şi că l-a lovit în piept.

Pistorius şi-a împuşcat mortal prietena în noaptea de 13 spre 14 februarie 2013. În timp ce avocaţii săi se străduiesc să demonstreze că sud-africanul, liber pe cauţiune, a confundat-o pe iubita cu un hoţ, procurorii insistă pe faptul că Pistorius a împuşcat-o pe fată în timpul unui scandal conjugal.

Momentan, procesul este suspendat, urmînd ca pledoariile finale să aibă loc pe 7 şi 8 august.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
lord_of_the_drinks
lord_of_the_drinks  •  16 Iulie 2014, 14:10

Asa schiop cum e daca te fugareste omul face cerculete in jurul tau ;)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează