SPORTURI  »  ATLETISM  »  MARATON

(P) A fost show la maraton! Peste 6.000 de concurenţi au participat, ieri, la cea de-a doua ediţie a Uniqa Bucharest 10K & Family Run, competiţie organizată de Bucharest Running Club

Articol de GSP - Publicat luni, 03 aprilie 2017 00:00

Pasionații de alergare au avut parte de o vreme superbă duminică dimineață și au venit în număr mare la mult așteptatul maraton găzduit de București.

Alergătorii de performanţă au parcurs 10 km individual sau 5 km la ștafeta Volkswagen, apoi s-au reunit alături de alți membri ai familiei și au alergat împreună 3 km la Cursa Familiilor City Grill sau Cursa Adolescenţilor.

Nu au lipsit nici cei mai mici maratoniști! Copiii de toate vârstele au avut curse dedicate, iar la final au plecat cu premii din partea sponsorilor și a organizatorilor. "O să mai venim și la evenimentul de anul viitor, doar că schimbăm categoria de vârstă. Nu știu dacă o să putem alerga tot maratonul pentru că e dificil să schimbăm de la 1,3 kilometri la mai mult, dacă nu ne pregătim", a spus Alexandru, un puști pasionat de mișcare. Chiar și bebeluşii au participat ieri la cursa de la Palatul Parlamentului, iar premiile nu au lipsit nici aici.
Sportivul etiopian Kinde Atanaw a câştigat proba masculină la competiţia Bucharest 10K! Acesta a terminat cursa de 10 km individual în 28 minute şi 51 secunde, fiind urmat de Kimayo Maiyo Kiptum din Kenya, în 29 minute, şi de Matheka Muinde (Kenya), cu 29 minute şi 37 secunde. La feminin s-a impus Alemayehu Tejtu (Etiopia), în 33 minute şi 42 secunde, urmată de românca Andreea Alina Piscu, în 33 minute şi 49 secunde, şi de Moraa Christina Oigo (Kenya), în 33 minute şi 58 secunde. La finalul curselor din cadrul competiţiei, Uniqa Bucharest 10K & Family Run, s-au acordat peste 150 de premii, valoarea acestora fiind de peste 15.000 de euro!

De la evenimentul din București nu a lipsit nici distracția. Au existat opt puncte de divertisment de unde alergătorii au fost încurajaţi de membri ai Voltaj Academy, trupe de toboşari, DJ şi majorete.

"M-am pregătit mult pentru acest concurs! Am venit împreună cu mai mulți colegi de la școală, am vrut să alergăm, să facem mișcare și să câștigăm și premiile puse la bătaie"
Mihea, alergător

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează