SPORTURI  »  ATLETISM  »  METROSPORT

Prințul sportiv care sare și își rupe o vertebră » Moștenitorul coroanei daneze s-a accidentat la trampolina

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 octombrie 2016 00:00

La 48 de ani, prințul moștenitor danez Frederik continuă să facă sport. Și nu doar de relaxare.

E foarte bun înotător, a participat la multe maratoane, dar și la un concurs extrem " Ironman". Ultima pasiune: trampolina! Numai că ultimul salt pe trambulină n-a fost urmat și de o aterizare corectă.

Și-a rupt o vertebră și va purta guler cervical timp de trei luni. A fost ironizat de mama sa, Margareta a II-a, regina Danemarcei de 44 de ani: "Dacă ai aproape cincizeci de ani și încerci un asemenea sport, să nu te miri când se termină rău!".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
putregaiu
putregaiu  •  19 Octombrie 2016, 09:56

Cand ai 19.6 milioane de coroane leafa pe an(2.63mil euro) doar pt titulatura de print, iti permiti sa te joci de-a maratonistu si ironmanu si nici pe ma-sa n-o doare gura sa se bage in seama cu pensia ei de 4 ori mai mare.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează