SPORTURI  »  ATLETISM  »  VASLUI

Sportul din România pierde o campioană » Dezvăluiri şocante: bătută şi obligată să-i dea bani antrenoarei!

Articol de GSP - Publicat luni, 23 februarie 2015 00:00 / Actualizat luni, 23 februarie 2015 18:58

Iasmina Mocanu, elevă în clasa a IX-a la Liceul cu Program Sportiv şi multiplă campioană naţională de atletism la junioare II şi junioare III, a decis să renunţe la sportul de performanţă. 

Cauza care a dus la această decizie este antrenoarea, Doina Creţu, care i-ar fi aplicat o corecţie fizică, fiind nemulţumită de rezultatul de la un concurs. Acuzaţiile părinţilor Iasminei nu se opresc aici.

Aceştia susţin că sportiva era obligată să-i dea profesoarei banii primiţi de la Ministerul Educaţiei. Refuzînd să mai meargă la antrenamente, Iasmina a fost trecută la o categorie inferioară, al II-lea grad valoric, situaţie despre care conducerea unităţii de învăţămînd spune că e temporară.

“Mă interesează ca Iasmina sã se întoarcă la treabă si sã cîstige cît mai multe medalii, noi vrem sã continue”, a declarat Luminita Vîrlan, directorul LPS Vaslui conform vremeanoua.ro.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
caucazianul
caucazianul  •  12 Martie 2015, 15:19

sARCINILE PERFORMANTEI SPORTIVE LA NIVELUL css URILOR TREBUIE SA FIE AXAT PE PRIMA TREAPTA A DRUMULUI SPRE MAREA PERFORMANTA.Sarcinile pe post privind lucul si ceea ce trebuioe sa faca un prof-antrenor sunt inscrise in fisa postului.Orice merite ale sportivului obtinute in cadrul competitiei sunt o motivatie un respect al performantei obtinute.Nu consider ca s-a procedat corect.PROFESORUL ARE SALARIU , SALARIU DE MERIT(URMEZA)GRADATIE DE MERIT si alte premii date de organizatorii competitiei.UNDE SUNT SPONSORII CEI CARE VOR BENEFICIA IN TIMP DE REZULTATELE SPORTIVEI ETC... ETC SUNT MULTE DE SPUS.

robertco
robertco  •  24 Februarie 2015, 08:55

Sa vedeti la scoala Titulescu din Bucuresti,unde are CSS1 bazinul de natatie/polo. Teoretic copiii din scoala au acces gratuit. Practic,daca nu cotizezi la antrenori copilul e dat afara. Asta daca nu pleaca singur, pentru ca se poarta ingrozitor cu cei care nu dau spaga. Urla la ei, ii scot afara din bazin, te dau afara ,nu te mai primesc,nu faci nimic. Da, primaria a pus camere de luat vederi, tocmai pentru a evita, dar sa stea linistit dnul primar, mai sunt si vestiarele si curtea scolii. Bataie de joc, PE BANII CONTRIBUABILILOR , aia pe care ii plangea cineva mai jos.

icostin66
icostin66  •  24 Februarie 2015, 07:32
Postat de titiduru22 pe 24 Februarie 2015, 04:25

Si pe banii cui ar trebui sa faca copiii sport ??? Cumva ,pe banii contribuabililor ??? In US pana nu devii o certitudine faci sport pe banii tai,si daca nici aici nu sunt sportivi de top...

Da, mai potaie, TOTI copiii ar trebui incurajati sa faca sport ''pe banii contribuabilului'' ! Daca era dupa imb/ecili ca tine, Patzaikin ramanea un amarat de pescar din Delta, Draica poate un lacatus merituos la Constanta...Insa, alaturi de altii, a adus glorie acestei tari , pornind de jos, din popor. Din cauza unor paduchi ca tine, tara asta nu mai are sportivi de valoare.Ghita Muresan umbla in liceu cu pantofii sparti in talpa, fiindca nu gasea in magazine masura potrivita , iar pentru pantofi la comanda nu avea bani! As mai avea multe de spus la adresa ta, insa ma opresc aici. Cu cre//tinoizi ca tine oricum nu merita efortul...Plus ca ma cenzureaza...

Vezi toate comentariile (14)
Comentează