SPORTURI  »  ATLETISM  »  CAMPIONATELE MONDIALE DAEGU

Usain Bolt nu renunţă: ”Voi da tot ce-i mai bun la 200 m, să vă fac mîndri de mine”

Articol de GSP - Publicat luni, 29 august 2011 00:00 / Actualizat luni, 29 august 2011 13:08

La cîteva ore după startul furat din finala de la 100 m, Usain Bolt a vorbit despre incident, dar şi despre planurile de viitor. Chiar dacă a ratat şansa de a-şi apăra titlul mondial în ”proba regină”, jamaicanul nu renunţă şi îşi doreşte să cîştige aurul mondial la celelalte două probe care i-au rămas, 200 m şi stafeta de 4x100 m.

”În primul rînd vreau să-l felicit pe coechipierul meu Yohan Blake şi pe ceilalţi atleţi care au urcat pe podium. Sînt foarte dezamăgit că nu am avut şansa să-mi apăr titlul mondial. Acum trebuie să mă gîndesc la altceva, pentru că nu am nici un motiv să mă gîndesc la ce a fost”, a spus deţinătorul recordului mondial.

"M-am simţit foarte bine în serii şi în semifinale. Eram pregătit să alerg cît mai repede în finală. Am muncit foarte mult să fiu pregătit pentru aceste Mondiale şi lucrurile arătau foarte bine”, a declarat Bolt la cîteva ore după finala de la 100 m.

”Am cîteva zile să îmi revin şi să mă concentrez pe cursa de 200 m. După aceea am şi proba de 4x100 m şi mai rămîn cîteva curse pînă la finalul sezonului. Ştiu că sînt într-o formă bună şi sînt motivat să alerg cît mai bine la 200 m”, a adăugat jamaicanul.

Le mulţumesc celor care mi-au trimis mesaje de încurajare. Voi încerca să dau tot ce-i mai bun, să vă fac mîndri”, a încheiat Bolt.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează