SPORTURI  »  ATLETISM  »  AUSTRALIA

Usain Bolt, petrecere cu membrii unei găști temute în Australia » Cum a fost surprins sprinterul!

Articol de Raymond FüstösJURNALISPORT - Publicat miercuri, 02 noiembrie 2016 11:21

După surpriza testului antidoping de la petrecerea de Halloween, Usain Bolt a intrat din nou în centrul atenției presei internaționale. De data asta într-un club din Melbourne, unde a fost surprins petrecând cu asociați ai temutei bande de infractori African Apex.

Aflat de câteva zile în Australia, triplul campion olimpic de la Rio a fost fotografiat alături de un membru al grupării înființate în 2012, în Victoria, în clubul de noapte Ms Collins.

Alcătuită din imigranți din Sudanul de Sud, banda este responsabilă de numeroase furturi de mașini și spargeri, terorizând străzile din suburbiile metropolei Melbourne, conform Daily Mail.

Membru fondator al grupării Apex, ascuns sub pseudonimul John în presa britanică, a povestit despre acțiunile ilegale comise de africani.

"Mergem împreună pentru senzații tari, este o șansă pentru noi să nu ne pese de nimic. Nu avem intenția să rănim oameni, însă se întâmplă. Când suntem cu alții, mereu ne spun «fă asta, fă aia», așa, fiind o mare familie, putem să facem orice vrem. Nu toți membri sunt oameni răi", a declarat, printre altele, individul intervievat de publicația Daily Mail în luna iulie.

Cunoscut pentru escapadele amoroase, Bolt a fost surprins alături de mai multe femei și în Australia, la fel cum s-a întâmplat după încheierea JO de anul acesta, cât și în timpul acestora.

Sprinterul va participa la carnavalul dedicat femeilor de la Crown Oaks Day, în Flemington.

39f513a300000578 3893456 image a 1 1478027963275

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
mplttev
mplttev  •  02 Noiembrie 2016, 11:49

În loc să dați articole cu muieri goale mai ocupați-vă și de sport tăntălăilor obsedați. Echipa feminină de tenis de masă a României a bătut Olanda, campioana ultimilor 3 ani la ea acasă cu 3 - 1. Asta e știre din sport, nu că vrea udrea copii sau pe cine a f. bolt. Tot mintea de copil *** are cel care face prioritatea de publicare pe pagină. Obsedat sexual! Duceți-l dracu la femei poate se liniștește sau ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează