SPORTURI  »  AUTO  »  FORMULA 1

Declaraţie uluitoare a tatălui lui Jules Bianchi: "Cînd îmi sună telefonul, cred că e de la spital să ne spună că Jules este mort"

Articol de GSP - Publicat marti, 14 octombrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 14 octombrie 2014 19:40

Starea pilotului de Formula 1 Jules Bianchi nu e deloc bună, după accidentul din Marele Premiu al Japoniei, cînd a intrat într-o automacara şi a suferit mai multe răni severe la cap.
Philippe Bianchi, tatăl pilotului, a oferit un interviu pentru Gazzetta dello Sport în care a dezvăluit ceea ce simte în aceste momente în care fiul său este în spital.

"Situaţia este disperată. De fiecare dată cînd îmi sună telefonul, cred că e de la spital să ne spună că Jules este mort. El va lupta, sînt sigur de asta. Doctorii ne-au spus că deja e un miracol, că nimeni n-a supravieţuit unui accident atît de grav", a spus Philippe.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează