SPORTURI  »  AUTO  »  DECES

Doliu în sportul mondial » A murit John Surtees, fost campion în Formula 1 și în motociclism

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 martie 2017 20:55

John Surtees, singurul pilot devenit campion atât în Formula 1, cât și în motociclism, a trecut în neființă astăzi, la vârsta de 83 ani.

Britanicul a câștigat titlul în Formula 1 în 1964, după ce în prealabil reușise să se impună de patru ori în campionatul de motociclism viteză.

"John a fost un soţ iubitor, un tată, un frate şi un prieten. Era şi unul din granzii sporturilor mecanice.

El a fost un veritabil exemplu pentru capacitatea sa de a se ridica la cel mai înalt nivel al său şi de a se bate până la final", a fost comunicatul emis de familia fostului pilot.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
baruch
baruch  •  10 Martie 2017, 21:41

din revista "pif"...un desen acum vreo 40 ani, cu john surtees batandu-se cu jackie stewart in alb-negru, intr-o banda desenata care nu mai este nicaieri. imbatranim.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează