SPORTURI  »  AUTO  »  FORMULA 1

Fernando Alonso la Williams?

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat luni, 28 august 2017 13:07

Mai mult ca sigur, Fernando Alonso va pleca de la McLaren la finalul sezonului, spaniolul fiind exasperat de performanțele monopostului său, echipat cu un motor Honda.

Fostul campion mondial este curtat intens de către o altă echipă britanică, cea de la Williams.

Între timp, McLaren a obținut prelungirea contractului lui Stoffel Vandoorne pentru sezonul 2018. Echipa britanică a obținut rezultate extrem de modeste în acest sezon, aflându-se pe penultimul loc, cu doar 11 puncte, zece dintre ele fiind aduse de către Alonso (locul 6 la Hungaroring, cea mai bună performanță a spaniolului din 2017).

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședință CHEIE la Rapid: Dan Șucu a luat deja decizia în cazul lui Cristiano Bergodi!


Comentarii (2)
652056828258442
Serban Pirvulescu  •  28 August 2017, 20:53

Adevărul este că a luat două plase la viața lui : una mai mică în 2015, când a plecat de la Ferrari și una uriașă anul ăsta, când probabil pentru banii de la Honda, sau de frica lui Hamilton, a refuzat să meargă la Mercedes. Acum se autopropune degeaba, nu-l mai vor ei.

joze_maurinio
joze_maurinio  •  28 August 2017, 18:41

"Mai mult ca sigur" ??? Mai, nea, din ce se pare McLaren ar schimba motorul si in proportie de 90 % va fi Renault. Mercedes si Ferrari nu vor sa le dea motoare, iar cele 10 % care raman inseamna continuarea fortata cu Honda. Daca Alonso decide sa plece, singurele variante in F1 sunt Williams si Force India.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează