SPORTURI  »  AUTO  »  FORMULA 1

Ferrari îşi va prezenta în ianuarie monopostul pentru următorul sezon

Foto: formula1.ferrari.com
Foto: formula1.ferrari.com

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 decembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 26 decembrie 2014 11:36

După un an ratat, în care nu au obţinut nici o victorie şi au terminat pe locul patru în clasamentul constructorilor, cei de la Ferrari se pregătesc pentru noul sezon din Formula 1 şi vor lansa noua maşină.

"Prezentarea noului monopost va avea loc pe internet, la finalul lunii ianuarie. Nu se ştie data exactă, dar am luat această decizie pentru că vrem ca inginerii să se concentreze pe pregătirea maşinii.

Era nevoie de trei zile pentru a face o prezentare ca în anii trecuţi şi am decis să renunţam la această idee", a declarat şeful Scuderiei Ferrari, Maurizio Arrivabene, potrivit Hotnews.

Sebastian Vettel a început deja testele cu noul său monopost. Cvadruplul campion mondial, venit de la Red Bull, va face pereche în noul sezon cu Kimi Raikonen, după ce Fernando Alonso a decis să plece la McLaren Honda.

 

 


„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  27 Decembrie 2014, 00:23

de cand s-a lasat schumi, tot degeaba. incearca, incearca, dar au cam ramas in urma.

vbga
vbga  •  26 Decembrie 2014, 12:18

Ce bine-i sta lui Vettel in rosu.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează