SPORTURI  »  AUTO  »  DRIFT

GALERIE FOTO Și frumoasă și talentată! Imagini de senzație cu Ramona Rusu, campioana continentală la drift

Articol de GSP - Publicat marti, 24 mai 2016 17:49

Arădeanca Ramona Rusu, campioana continentală la drift în sezonul 2014 al Queen of Europe, va reveni, după o pauză de trei ani, în competiţiile interne începând din această săptămână, urmând să ia startul la prima etapă a Campionatului Naţional, programată între 28 şi 29 mai pe circuitul din Prejmer, Braşov.

Una dintre cel mai bine cotate femei-pilot din lume, Ramona concurează la volanul unui BMW e30 de 410 cai putere şi se va număra printre cei 45 de piloţi români şi bulgari înscrişi pentru competiţia de la Prejmer, acolo unde accesul publicului va fi gratuit. În vârstă de 29 de ani, absolventa de psihologie mai are în palmares titlul de campioană a Ungariei, dar şi cel de vicecampioană a King of Europe Street Legal.

“Este o mare bucurie să pot reveni la concursurile din România şi, recunosc, am emoţii. Nivelul a crescut enorm în ultimii ani, iar pe plan organizatoric ne putem lăuda acum cu primul campionat naţional oficial, omologat de toate autorităţile sportive, iar asta m-a motivat să lupt din nou pentru titlu. Aş vrea să particip la toate cele 5 etape din acest an”, a spus prima femeie invitată vreodată să participe la o competiţie de drift în zona arabă.

Ramona Rusu nu va fi singura prezenţă feminină de la Prejmer, în partea de debutanţi urmând să concureze şi bulgăroaica în vârstă de numai 15 ani, Kristalina Stefanova, dar şi Corina Popescu, de profesie avocat. Aceasta din urmă va fi rivală pe circuit cu soţul ei, Daniel Popescu, la rândul său pilot în Campionatul Naţional.
Etapa de la Prejmer, organizată de Romanian Drift Community în parteneriat cu Amuse Event Management, va începe sâmbătă, cu sesiunile de antrenamente libere, de la ora 10:00, iar calificările sunt programate pentru aceeaşi zi începând cu ora 16:00, pentru debutanţi, şi ora 17:30, pentru profesionişti. Celebrele battle-uri vor avea loc duminică, de la ora 13:00, pentru debutanţi, şi de la ora 15:20 pentru clasa Pro, iar ceremonia de premiere este programată pentru ora 18:00.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează