SPORTURI  »  AUTO  »  MP UNGARIA

Hamilton a șocat pe toată lumea în MP al Ungariei » Șeful de la Mercedes a explicat gestul pilotului

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat luni, 31 iulie 2017 15:24

Dacă relația lui Lewis Hamilton cu fostul coleg de echipă Nico Rosberg a fost una înghețată, relația britanicului cu finlandezul Valtteri Bottas pare să fie mult mai bună.

În Grand Prix-ul Ungariei, respectul reciproc s-a văzut nu o dată, ci de două ori, fiecare dintre cei piloți Mercedes cedându-i celuilalt poziția.

Cel care a avut însă de pierdut a fost Hamilton, care a cedat la final cea de-a treia poziție și implicit a rămas fără 3 puncte în clasamentul mondial al piloților. "Pe termen lung, respectarea principiilor și a valorilor noastre ne va face să câștigăm și mai multe campionate", a declarat azi Toto Wolff, șeful echipei Mercedes.

Citește și: Cursă pentru gentlemeni! Final incendiar în MP al Ungariei » Vettel câștigă, Hamilton e depășit chiar de colegul Bottas, în ultimul viraj!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
ovialex23
ovialex23  •  01 August 2017, 12:21

Eu vad altcumva lucrurile. Lui Bottas i s-a cerut sa-si cedeze pozitia pt ca Hamilton sa incerce sa-l depaseasca pe Vettel. Nu a reusit asa ca i-a recedat pozitia lui Bottas. S-ar putea ca punctele cedate sa-l coste in final pe Hamilton titlul mondial. Dar demn de subliniat e gestul de fair-play si respectul reciproc al celor doi. Ce diferenta intre comportamentul lor si felul cum l-a lovit Vettel pe Hamilton si felul cum a cistigat titlul mondial Nico Rosberg .

652056828258442
Serban Pirvulescu  •  31 Iulie 2017, 17:27

Hamilton nu i-a cedat nimic lui Bottas, doar a dat înapoi ceea ce primise moca ! Lasă vrăjeala Toto, nu mai parfumați mizeria, că nici voi nu mai știți de câte ori l-ați forțat pe finlandez anul ăsta să-și cedeze locul !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează