SPORTURI  »  AUTO  »  EVENIMENT

În week-end Bucureștiul e gazda celui mai mare show urban de FMX organizat în România! Intrarea este liberă

Articol de GSP - Publicat luni, 16 mai 2016 10:04

Pe 21 mai la București se lansează show-ul Rockstar Flying Energy Tour, un spectacol incendiar de salturi şi acrobaţii la înălţime, pe motoare, realizate de staruri internaţionale FMX. Spectacolul marchează debutul european al turneului.

În deschiderea concertului in Piața Constituției, începând cu ora 13.30, spectatorii sunt invitaţi la un show live unic în România, cu multă adrenalină și zgomot de motoare.

Evenimentul marchează debutul turneului cu reprezentații în trei oraşe din Europa: Bucureşti, Varşovia şi Praga. Intrarea este liberă.

"Prin organizarea primei ediţii a Rockstar Flying Energy Tour, vrem să familiarizăm publicul din România cu Freestyle Motocross, un sport spectaculos care implică multă pasiune, energie şi muncă, şi care merită să fie promovat"
Cristina Radu, organizatorul evenimentului

Libor Podmol (Cehia, 31 de ani), Alex Rune Porsing (Danemarca, 22 de ani), David Rinaldo (Polonia, 26 de ani), Marcin Lukaszczyk (Polonia, 26 de ani) şi William van den Putte (Belgia, 32 ani) sunt riderii FMX de calibru mondial care au pregătit pentru publicul din Bucureşti o sesiune de trickuri senzaţionale pe muzică rock live. De-a lungul timpului, fiecare dintre ei a adunat în palmares titluri de campioni mondiali, medalii de aur, argint şi bronz la diferite competiţii internaţionale.

"Riderii FMX pe care i-am invitat au în portofoliu multe premii internaţionale şi credem că vor cuceri publicul prin efervescenţa lor"
Cristina Radu, organizatorul evenimentului

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează