SPORTURI  »  AUTO  »  RALIURI

Învingător surpriză în etapa de viteză în coastă de la Teliu » Cum arată clasamentul

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 septembrie 2017 22:16

Campionul ultimelor două ediții din Campionatul Național de Raliuri Dunlop și campion mondial WRC Junior, Simone Tempestini, a impresionat și la viteză în coastă, reușind să câștige detașat etapa de la Teliu, anunță Federația Română de Automobilism Sportiv.

Revenit în Campionatul Național de Viteză în Coastă după aproape trei ani de pauză, pilotul în vârstă de 23 de ani a concurat la bordul unui prototip Radical SR4 Evo și a impresionat atât la antrenamente, cât și în timpul manșelor de concurs, iar cu timpul record de 1:36.200, obținut duminică, în manșele de recunoașteri, a devenit cel mai rapid pilot de pe traseul Trofeului Teliu de la startul acestuia.

Poziția secundă de la Teliu a fost ocupată de bulgarul Lyuben Kamenov (Mitsubishi Lancer Evo VIII), cel care se impunea anul trecut la această etapă, în timp ce podiumul a fost completat de Paul Andronic (Mitsubishi Lancer Evo V), liderul la zi din clasamentul general. În total, 75 de piloți au luat startul la Trofeul Teliu.

Grație celor 15 puncte acumulate în acest weekend prin clasarea pe locul 3, Andronic și-a consolidat prima poziție și are în prezent 87 de puncte. Locul secund la open este ocupat de Lucian Răduț, cu 76 de puncte, iar Lyuben Kamenov are 63 de puncte.

Penultima etapă din Campionatul Național de Viteză în Coastă Dunlop, Trofeul Câmpulung Muscel, va avea loc pe 23 și 24 septembrie.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează