SPORTURI  »  AUTO  »  MARELE PREMIU AL AUSTRALIEI

Max Verstappen a devenit cel mai tînăr pilot din istoria Formulei 1 » Ce a făcut în Marele Premiu al Australiei

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 martie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 15 martie 2015 12:49

Olandezul Max Verstappen de la echipa Toro Rosso a devenit la 17 ani şi 166 de zile cel mai tînăr pilot din istoria Formulei 1, după ce a luat startul în Marele Premiu al Australiei, prima etapă a Campionatului Mondial.

Din nefericire, fiul fostului pilot de Formula 1 Jos Verstappen nu a trecut linia de sosire, fiind nevoit să abandoneze în turul 34/58, din cauza unor probleme tehnice la monopostul său.

Înaintea lui Verstappen, spaniolul Jaime Alguersuari deţinea recordul de cel mai tânăr pilot de Formula 1, el debutând la 19 ani şi 125 de zile.

Colegul lui Verstappen de la Toro Rosso, Carlos Sainz jr, 20 de ani, fiul unui alt fost pilot, dublul campion mondial de raliuri Carlos Sainz, a încheiat pe locul 9 cursa australiană, fiind recompensat cu două puncte în clasament.

Citeşte şi: Campionul a recidivat » Hamilton a cîştigat prima etapă a sezonului de Formula 1 din Australia! Doar 11 piloţi au terminat cursa

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează