SPORTURI  »  AUTO  »  MARELE PREMIU AL UNGARIEI

Moment tensionat în timpul Marelui Premiu al Ungariei, după ce piloții Red Bull s-au ciocnit: "Greșeală de amator"

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 iulie 2017 19:08

Echipa Red Bull Racing va încerca să uite cât mai repede Marele Premiu al Ungariei, care a avut loc astăzi. 

Poziționați pe locurile cinci și șase pe grila de start, Daniel Ricciardo și Max Verrstappen, coechipieri la echipa austriacă, s-au ciocnit într-unul din primele viraje ale cursei. 

Greșeala i-a aparținut olandezului Verstappen, în vârstă de doar 19 ani, care a abordat greșit un viraj, acroșându-l pe mult mai experiemntatul său coleg.

Australianul Ricciardo nu a mai putut continua cursa, fiind nevoit să abandoneze, acesta declarând ulterior presei că "greșeala lui Verstappen a fost una de amatori". În plus, australianul a avut o ieșire necontrolată într-un dialog radio cu echipa sa, căreia i-a reproșat greșeala coechipierului său. 

După incident, comisarii de cursă au decis să-l penalizeze pe Verstappen cu 10 secunde, acesta fiind nevoit să treacă prin dreptul liniei boxelor.

La finalul cursei, Verstappen s-a poziționat în cele din urmă pe locul cinci. 

AICI ai toate detaliile despre Marele Premiu al Ungariei, încheiat cu "dubla" Ferrari

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close