SPORTURI  »  AUTO  »  RALIU

Record la Raliul Brașovului. Ce surprize aduce noul sezon din Campionatul Național

FOTO: rally photo.ro
FOTO: rally photo.ro

Articol de GSP - Publicat marti, 20 martie 2018 21:08

Prima etapă din Campionatul Național de Raliuri Dunlop 2018, Tess Rally, programată să aibă loc în acest weekend, la Brașov, a atins numărul maxim de echipaje înscrise, 90, un record în motorsportul autohton din ultimul deceniu.

Printre cei 90 de piloți care vor fi prezenți la Brașov, al cărui start festiv va avea loc vineri seară, în Piața Sfatului, se numără și legendarul Titi Aur, de opt ori campion național absolut, care revine pentru un sezon complet după șapte ani de pauză.

De pe traseul de competiție, ale cărei distanțe pe probe speciale vor însuma 141,82 km, nu vor lipsi alți patru foști campion naționali absoluți: favoritul local Dan Gîrtofan, campionul en-titre Bogdan Marișca, Vali Porcișteanu și Simone Tempestini, campionul mondial WRC Junior, anunță Federația Română de Automobilism Sportiv (FRAS).

Printre piloții care vor reveni se află și Raul Badiu, cel care în 2016 obținea titlul la Cupa Dacia, Juniori, 2 Roți Motrice și la Clasa 9. În acest sezon, talentatul pilot va lua startul în cadrul Cupei Suzuki la bordul unui Suzuki Swift Sport.

O altă surpriză va fi Ramona Rusu, Queen of Europe la drift, care va concura la Cupa Dacia.

Deja o obișnuință pentru ca piloții străini să ia startul la competițiile din România, a 47-a ediție a Raliului Brașovului va avea parte de cinci echipaje din Bulgaria, Suedia, Germania, Polonia și Italia.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează