SPORTURI  »  AUTO  »  MARELE PREMIU AL STATULUI SINGAPORE, AZI, ORA 15:00, ÎN DIRECT PE DOLCESPORT

Şase zecimi de secundă! » Duel încins în calificări între Lewis Hamilton şi Nico Rosberg

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 septembrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 20 septembrie 2014 23:42

Aceasta a fost diferenţa dintre timpii realizaţi în calificări de către Hamilton şi Rosberg. Din pole-position va pleca britanicul.

Sînt 22 de puncte între Nico Rosberg şi Lewis Hamilton cu 6 etape înainte de final, iar britanicul se agaţă de orice şansă pentru a recupera. Calificările din Singapore, o oportunitate pentru Lewis de a încerca pole-position-ul. Şi l-a reuşit la o diferenţă infimă faţă de locul doi, doar 0,007 secunde! Lesne de înţeles cine i-a făcut un marcaj atît de strîns: Nico Rosberg.

Hamilton a ajuns la cel de-al şaselea pole din 2014, iar astăzi este marele favorit al cursei. Foarte important va fi startul, unde Rosberg va încerca să preia şefia plutonului. Cu riscurile de rigoare, pentru că britanicul nu-l va lăsa sub nici o formă, chiar dacă există pericolul unei ciocniri între cei doi.

Linie Red Bull
Surpriză în linia a doua grilei: nu se regăseşte nici un pilot de la Williams: Massa şi Bottas, cu ale lor monoposturi motorizate de către Mercedes, de această dată cu rezultate modeste, poziţiile 6 şi, respectiv, 8.

În schimb, Red Bull a ocupat în întregime linia din spatele piloţilor Mercedes, ordinea fiind Ricciardo şi Vettel, o ordine firească dacă judecăm după rezultatele obţinute de cei doi în acest sezon.

Imediat, în spatele lor, Fernando Alonso, poziţia a 5-a. Şi Raikkonen a mers bine, finlandezul fiind chiar primul după prima sesiune a calificărilor. O defecţiune a monopostului Ferrari l-a retrogradat pe "Ice Man" pe locul 7.

6 pole-position-uri a obţinut Lewis Hamilton în acest sezon

22 de puncte este diferenţa în favoarea lui Rosberg în clasamentul pentru titlul mondial al piloţilor

634619-grila-singapore.jpg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
ceauseusescu_tatal_nostru
ceauseusescu_tatal_nostru  •  21 Septembrie 2014, 13:20

The greatest of them all lewis Hamilton !!!!!!

mugabe
mugabe  •  21 Septembrie 2014, 09:46

imbecilule !!!! in primul rand ca sunt 7 miimi, nu 6... adica 0.007s deci asculta si baga la bostanul ala de ii zici tu cap: 0.7zecime 0,07-sutime 0.007miime ........ mai duceti-va in plm la scoala f***-va in gura cu cine va angajeaza !!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close