SPORTURI  »  AUTO  »  CAMPIONATUL NAȚIONAL

Spectacol oferit de doi drifteri la Campionatul Național de Viteză în Coastă

Articol de GSP - Publicat luni, 29 mai 2017 11:18

Piloții de drift Radu „Evil Santos” Moise și Radu Văduva au fost invitații speciali ai celei de-a doua etape din Campionatul Național de Viteză în Coastă de la Poiana Brașov, cu numai o săptămână înaintea etapei de drift de la Prejmer.

VEZI VIDEO

Runda de pe cel mai popular circuit de viteză în coastă a fost câștigată de Bogdan Cuzma, acesta fiind cel mai rapid dintre cei 92 de concurenți prezenți la start. Paul Andronic și Lucian Răduț au completat podiumul la Poiana Brașov.

Fiecare manșă de concurs a fost deschisă de cei doi piloți de drift, fiind o premieră pentru o etapă de viteză în coastă. Dacă inițial mașinile au intrat separat în derapaj pe traseu, duminică, piloții au reeditat tandemurile care pot fi văzute și în etapele de drift. Atât viteza în coastă, cât și driftul, sunt probe sportive în cadrul Federației Române de Automobilism Sportiv.

„A fost o experiență extraordinară, ne-am bucurat că am putut arăta cât de frumos e driftul, mai ales pe un traseu atât de spectaculos cum e cel de la Poiana Brașov”, a spus Radu Moise.

Atât Moise, cât și Radu Văduva, se vor număra printre cei peste 40 de piloți care vor lua startul în weekendul care urmează în cea de-a doua etapă din Campionatul Național de Drift programată pe circuitul de la Prejmer. Accesul publicului va fi gratuit, iar o parte dintre spectatori vor avea șansa de a beneficia de Drift Experience.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează