SPORTURI  »  AUTO  »  MICHAEL SCHUMACHER

Transferul lui Michael Schumacher, "ca o operaţiune a serviciilor secrete" » Cum arăta fostul pilot: "Slăbit, dar cu ochii deschişi"

Imagine cu spitalul din Lausanne, unde a fost mutat Schumacher
Imagine cu spitalul din Lausanne, unde a fost mutat Schumacher

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 iunie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 18 iunie 2014 14:14

Michael Schumacher a fost conştient în timpul transferului de la spitalul din Grenoble la cel din Lausanne, organizat în secret, şi a avut în majoritatea timpului ochii deschişi.


Publicaţia Blick, citată de Mediafax, a descoperit societatea de ambulanţă care a efectuat transportul pacientului. Un responsabil al companiei din Viege (cantonul Valais), Mathias Volken, a confirmat că transportul a fost efectuat luni, dar a refuzat să ofere alte detalii.

Transferul a fost organizat de familia lui Michael Schumacher ca o operaţiune a serviciilor secrete.

Compania a primit un contract pentru a transporta un bolnav de la Grenoble, fără să se ştie că este vorba de Michael Schumacher, ci de o persoană cu alt nume.

Personalul de pe ambulanţă a fost obligat să predea telefoanele mobile în momentul în care a văzut faţa lui Schumacher, care arăta foarte slăbit după cele 170 de zile de spitalizare la Grenoble, unde a fost internat în urma gravului accident suferit la schi, la 29 decembrie 2013, în staţiunea Meribel, a adăugat sursa citată.

Fostul pilot german de Formula 1 Michael Schumacher a ieşit din comă după accidentul suferit la schi şi a părăsit spitalul din Grenoble, a anunţat, luni, purtătorul de cuvînt al familiei, Sabine Kehm. Ea nu a furnizat nici un detaliu cu privire la starea de sănătate a fostului pilot de Formula 1.

La scurt timp, conducerea spitalului din Lausanne a comunicat că Schumacher a fost transportat, luni dimineaţă, în unitatea medicală aflată la aproxiamtiv 40 de kiloametri de locuinţa fostului pilot, de la Glnd.

Spitalul Universitar din Lausanne este unul dintre cele mai bune din Elveţia şi aici lucrează neurologi recunoscuţi.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
mittu_ve
mittu_ve  •  18 Iunie 2014, 15:50

Pacat ca nu mai stie cine e Michi Alexandrescu ...

v_for_vendetta_2011
v_for_vendetta_2011  •  18 Iunie 2014, 15:22
Postat de hannibal.the.cannibal pe 18 Iunie 2014, 15:16

Cu o singura mentiune care da peste cap toata teoria ta. Nu scriu cu alt font. Un font nu are doar caracterele de la tastatura. Faptul ca tu esti un mediocru sinistru si un atehnic insa nu-ti permite sa cunosti asemenea aspecte. їптёlёgї ₴тёlї₴тцlё cомциї$т?

proata poolaa a fost ca gurul ma-ti! bolnav mintal....toata ziua stai si jignesti pe toata lumea tristule! trista viata mai ai sa stai toata ziulica pe un site si sa comentezi jignind pe toata lumea! lumea normala mai merge la scoala,la servici,mai mananca,mai face un dus,mai iese la o bere,la un meci....tu obsedatu nu te dezlipesti de gsp ....in concluzie nu esti decat un angajat gsp bolnav mintal. stai prostane lin ca va veni si ziua cand vei da nas in nas cu lumea pe care o jignesti pe aici sa vezi mooee se iti iei parazitule

hannibal.the.cannibal
hannibal.the.cannibal  •  18 Iunie 2014, 15:16
Postat de v_for_vendetta_2011 pe 18 Iunie 2014, 15:06

ma intreb....cine poate scrie aici pe un alt font ,altul decat Calibri (Body), in speta Times New Roman decat un admin de la gsp? eu am incercat sa scriu cu mai multe fonturi dar nu merge! in concluzie......faptul ca ai 5000 de clone,ca esti toata ziua si toata noaptea pe gsp,ca toata ziua te certi co toata lumea incitand si starnind lumea sa comenteze si implicit sa genereze trafic,indica faptul ca esti angajat gsp,atat tu cat si rahat in ploaie alpina. orice om normal nu ar sta pe acest site 24 din 24.....7 zile din 7.....minut cu minut.....este imposibil .....

Cu o singura mentiune care da peste cap toata teoria ta. Nu scriu cu alt font. Un font nu are doar caracterele de la tastatura. Faptul ca tu esti un mediocru sinistru si un atehnic insa nu-ti permite sa cunosti asemenea aspecte. їптёlёgї ₴тёlї₴тцlё cомциї$т?

Vezi toate comentariile (12)
Comentează