SPORTURI  »  AUTO  »  MOTOCICLISM

Traumatizat după accidentul care îl putea costa viața: "Nu mă mai urc pe motocicletă nici în joacă"

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat joi, 07 septembrie 2017 11:48

Italianul Max Biaggi (46 de ani) a rămas șocat după gravul accident în urma căruia a suferit fracturi multiple și a stat 30 de zile internat la terapie intensivă. 

"Nu mă mai urc pe motocicletă nici în joacă. E o parte a vieții pusă definitiv în arhivă. În ultimii ani, am alergat doar din obișnuință.

Pasiunea mea pentru moto rămâne cea mai intimă emoție, deși n-a fost niciodată un drog, ci un obiect capabil să mă excite, să mă bucure și să-mi dea senzații unice", a mărturisit pentru cotidianul Oggi sextuplul campion mondial italian la clasa 250 cmc și Superbike. 

Biaggi a suferit un grav accident în luna iunie, pe pista din Latina, el suferind un traumatism toracic grav.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
comabi
comabi  •  07 Septembrie 2017, 15:14

Bine ca a scapat. Chiar cred ca ar fi trebuit sa se retraga inca de vreo cativa ani.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează