SPORTURI  »  AUTO  »  ROLLS-ROYCE

Un Rolls-Royce de 300.000$ a fost testat de jurnaliști englezi pe Transfăgărăşan!

Articol de Socaciu NarcisJURNALISPORT - Publicat luni, 04 septembrie 2017 11:31

Jurnaliştii de la Evening Standard au venit până la Sibiu la volanul unui Rolls- Royce Black Badge Wraith pentru a vedea cum se comportă un automobil de lux "pe cel mai frumos drum condus din lume".

Britanicii au preluat maşina din Munchen şi au condus direct până în Sibiu parcurgând 1800 kilometri dornici să vadă cu ochii lor Transfăgărăşanul.

Maşina este echipată cu un motor foarte puternic, având 624 CP şi o capacitate cilindrică de 6.6 litri. Este cu 20 centimetri mai scurtă decât Rolls Royce Ghost şi cu 15 centimetri mai lungă decât Bentayga SUV.

"Ţinta noastră era să ajungem în Sibiu la nord de trecătoarea Transfăgărăşan până la sfârşitul acesteia. În loc să ne cazăm ne-am aventurat în munţi, mai întâi urcând uşor apoi mai abrubt, devorând ocazionalele linii drepte, observând cum copacii încep să dispară din peisaj pe măsură ce înaintam, făcând loc stâncilor uriaşe. Am ignorat indicaţiile poliţiei şi am înaintat prin dovezile unor recente căderi de stânci şi avalanşe. Vederea a fost extraordinară. Punctul final a fost Cabana Paltinu. Apoi ne-am bucurat de apus, respirând aer curat".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează