SPORTURI  »  AUTO  »  GEST

Un ultim gest uriaș al lui Nicky Hayden, care arată că a fost un adevărat campion și în afara circuitului

Articol de GSP - Publicat marti, 23 mai 2017 19:26

Nicky Hayden, fost campion mondial în 2006 la MotoGP, a murit luni, la 5 zile după accidentul cumplit în care a fost implicat în Italia, în timp ce se plimba cu bicicleta.

"The Kentucky Kid" avea 35 de ani. Familia pilotului a anunțat că i-a respectat dorința și că i-au fost donate organele. Un ultim dar oferit de americanul despre care toată lumea a avut doar cuvinte de laudă.

"În numele familiei Hayden și al logodnicei sale Jackie vă mulțumesc tuturor pentru mesajele de susținere trimise, a fost reconfortant pentru noi să vedem că Nicky a atins atât de mulți oameni într-un mod pozitiv.

Ne dorim ca toți să și-l amintească pe Nicky cum momentele lui cele mai fericite, pe motocicletă. Ne va lipsi teribil de mult. Mulțumim și personalului de la spital pentru tot ce au făcut. Cu ajutorul autorităților, sperăm să-l putem duce acasă cât mai curând pe Nicky", a spus fratele Tommy.

"Nu mi-am pierdut doar fratele mai mare, mi-am pierdut cel mai bun pritene. Odihnește-te în pace, Tricky, până când ne vom întâlni din nou. Nu voi uita niciodată lunea de după victoria ta la Mondial, m-ai trezit să mergem să alergăm. Asta te diferenția de toți ceilalți și te-a transformat într-o legendă" Kathleen, sora lui Nicky Hayden

Trupul neînsuflețit al lui Hayden va fi repatriat în SUA, cu acordul Procuraturii din Rimini. Hayden va fi dus la Owensboro (Kentucky), orașul său natal cu un zbor privat, iar alături de Nicky vor fi părinții, frații săi și câțiva prieteni apropiați de-ai americanului.

Primarul orașului, Tom Watson, a dispus să fie arborate în bernă steagurile. "Sunt foarte trist că a murit unul dintre reprezentanții exponențiali ai orașului. Sunt alături de familia Hayden, de prietenii și de fanii lui Nicky", a declarat acesta conform gazzetta.it.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
148821428975065
Silviu Ionescu  •  28 Mai 2017, 22:28

astăzi a fost o cursă importantă de F1.. voi mai aveți ziarist pe așa ceva sau dormiți?

gametable08
gametable08  •  23 Mai 2017, 21:42

Dumnezeu sa-l ierte!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează