SPORTURI  »  AUTO  »  FORMULA 1

Vestea care zdruncină din temelii lumea motorsportului: "Ferrari ar putea pleca din Formula 1"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 noiembrie 2017 17:13

Ferrari, cea mai titrată echipă din Formula 1, ar putea părăsi "Marele Circ" după 2020, anunță Bernie Ecclestone, fostul proprietar al celei mai importante competiții din motorsport. 

"Dacă vor realiza că nu pot câştiga, cei de la Ferrari vor propune noi reglementări. Dacă noile reguli vor conduce acolo unde Ferrari crede că vor conduce şi totul se va transforma într-o luptă, Ferrari va pleca.

Ei nu doresc plafoane bugetare şi asemenea lucruri, ei vor să cheltuiască atât cât îşi permit. Eu am zis, dacă oamenii nu pot cheltui, atunci să plece", a declarat Ecclestone în presa internațională.

" Formula 1 a făcut parte din ADN-ul nostru chiar din ziua în care am apărut. Dar dacă schimbăm regulile astfel încât să devină de nerecunoscut, atunci nu mai vreau să joc", a declarat Sergio Marchionne, președintele celor de la Ferrari, potrivit indepenedent.co.uk. 

Ferrari nu a mai câștigat un titlu la piloți din 2007, când Kimi Raikkonen se impunea în "Marele Circ". Nici la constructori lucrurile nu sunt mai roz pentru Ferrari, ultimul titlu venind în 2008. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
liviuemil
liviuemil  •  08 Noiembrie 2017, 21:07

Afara cu voi, circarilor!!!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează