SPORTURI  »  AUTO  »  FORMULA 1

Veştile despre starea lui Michael Schumacher nu sînt deloc bune: "E într-un scaun cu rotile, paralizat, şi nu poate vorbi"

Articol de GSP - Publicat joi, 20 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 20 noiembrie 2014 17:22

Streiff, care a rămas paralizat în urma unui accident în 1989, susţine că starea lui Michael Schumacher e în continuare gravă, potrivit theguardian.com.

Philippe Streiff, fost pilot de Formula 1 şi prieten al lui Michael Schumacher, a vorbit despre starea de sănătate a septuplului campion mondial, care a suferit un accident la schi pe 29 decembrie 2013.

"Este mai bine, dar totul este relativ, e foarte dificil. La fel ca şi mine, se află într-un cărucior cu rotile, paralizat. Are probleme de memorie şi nu poate vorbi", a declarat Philippe Streiff, care l-a vizitat pe Schumacher.

Un purtător de cuvînt al lui Schumacher a susţinut că declaraţiile lui Streiff sînt "opiniile lui".

La sfîrşitul lunii octombrie, Jean-Francois Payen, unul dintre medicii care l-au tratat pe Michael Schumacher, afirma că a notat "unele progrese " în privinţa stării de sănătate a fostului pilot german, dar că recuperarea ar putea dura cîţiva ani.

"Este exact ca la alţi pacienţi, ne aflăm într-un interval de timp cuprins între unul şi trei ani şi trebuie să avem răbdare", spunea atunci Payen. "Unele persoane pot să stea trei-patru ani în convalescenţă. Depinde foarte mult de severitatea afecţiunii, de vârsta pacientului şi de condiţia sa fizică", mai preciza el.

Michael Schumacher a petrecut nouă luni în spital, după care a fost externat şi mutat la locuinţa sa din localitatea elveţiană Gland, unde îşi continuă recuperarea.

Sursa: Mediafax

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
irishjoe
irishjoe  •  20 Noiembrie 2014, 22:44
Postat de phantom13 pe 20 Noiembrie 2014, 20:01

esti do.bitoc ga.yule.

sa ajungi leguma !

1745flo
1745flo  •  20 Noiembrie 2014, 21:04
Postat de irishjoe pe 20 Noiembrie 2014, 17:55

e tinut in viata de aparate practic e mort doar ca " specialistii" mana in mana ii papa nemtalaului lovele care le are cu vrajeala ca isi revine! Cand joci fals in sport sportul te pedepseste !

Bineinteles! Viata insasi te pedepseste!

phantom13
phantom13  •  20 Noiembrie 2014, 20:01
Postat de irishjoe pe 20 Noiembrie 2014, 17:55

e tinut in viata de aparate practic e mort doar ca " specialistii" mana in mana ii papa nemtalaului lovele care le are cu vrajeala ca isi revine! Cand joci fals in sport sportul te pedepseste !

esti do.bitoc ga.yule.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează