SPORTURI  »  AUTO  »  KARTING

Victorie în familie. Tată și fiu, campioni naționali la karting în aceeași zi

Articol de GSP - Publicat luni, 24 octombrie 2016 19:41

Cunoscutul pilot de drift Gabi Imre are un motiv dublu de sărbătoare în această săptămână. Atât el, cât și fiul său. Gabi Jr, s-au impus la clasele lor în ultima etapă a Campionatului Național de Karting Dunlop, iar aceste succese le-au asigurat in extremis și titlurile de campioni naționali în 2016, o adevărată premieră în kartingul românesc.

Gabi Jr a câștigat la clasa KR Mini, acolo unde a adunat un total de 23 de puncte, cu unul peste Darius Cașcaval, în timp ce seniorul este pentru al doilea an consecutiv campion al clasei KR DD Masters. Chiar dacă a terminat la egalitate cu Istvan Soos, Imre a fost declarat campion datorită faptului că s-a impus de mai multe ori în duelurile directe cu Soos din manșele finale.

"Am început kartingul datorită fiului meu, am vrut să vadă că sunt alături de el, așa că împreună am format o echipă și ne-am prezentat de fiecare dată. M-am bucurat enorm să îl văd pe prima poziție, mi-a dat o lecție de ambiție fantastică.
Cred că am avut cele mai mari emoții din viața mea, am râs și am plâns în același timp. Copilul a devenit un adevărat model pentru mine acum", a spus Gabi Imre, cel care în același timp este și antrenor la Academia de Drift, înființată de Romanian Drift Community.

Cei doi vor fi premiați pentru performanța lor de către Federația Română de Automobilism Sportiv pe 26-27 noiembrie, atunci când, la circuitul Titi Aur, va avea loc Gala Campionilor, unde vor fi prezenți cei mai buni piloți din automobilismul sportiv.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează