SPORTURI  »  AUTO  »  FORMULA 1

VRUUUM de Luminița Paul » Reînnoiri: "La polii opuși ai experienței, intențiile coincid. Oamenii vor să continue, motoarele fac rocada"

Max Verstappen // FOTO: Reuters
Max Verstappen // FOTO: Reuters

Articol de - Publicat marti, 24 octombrie 2017 13:32

Cel puțin până la finalul lui 2020, pilotul Max Verstappen nu schimbă echipa.

Talentatul olandez, învingător sezonul acesta în Marele Premiu al Malaeziei, și-a prelungit contractul cu un an, declarând că "Red Bull a arătat întotdeauna încrederea pe care o are în mine.Sunt foarte fericit să continuu alături de ei și abia aștept să muncim împreună pentru succesele viitoare".

E poate discursul standard, însă e suficient pentru a anihila speculațiile privind o mutare la Mercedes sau Ferrari în următorii doi ani. Acordul anterior s-ar fi încheiat în 2019, dar exista o clauză ce permitea plecarea anticipată în condiții știute doar de semnatari.

"E un pilot de rasă, cu talent incontestabil și un instinct rar pentru a concura în mod consistent la acest nivel", a spus și șeful de la Red Bull, Christian Horner. Rămâne de văzut ce motoare vor avea piloții, contractul cu Renault terminându-se la anul. Poate Honda, se aude. Mai e însă până atunci.

Tot zilele trecute, și-a prelungit și Fernando Alonso, dublul campion mondial în vârstă de 36 de ani, cu un sezon înțelegerea cu McLaren. Și aici e vorba de o schimbare de motor, dar de la Honda la Renault. La polii opuși ai experienței, intențiile coincid. Oamenii vor să continue, motoarele fac rocada.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează