SPORTURI  »  BASCHET  »  TRAGEDIE

A marcat coşul victoriei şi a decedat

Wes Leonard purtat pe braţe de coechipieri după ce a reuşit coşul victoriei în partida cu Bridgman   Foto: freep.com
Wes Leonard purtat pe braţe de coechipieri după ce a reuşit coşul victoriei în partida cu Bridgman Foto: freep.com

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 martie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 04 martie 2011 20:25

Baschetbalistul Wes Leonard, de la Colegiul Fennville (Michigan), a murit aseară, după ce a reuşit coşul victoriei, 57-55, împotriva formaţiei Bridgman, informează presa americană.

Sportivul în vîrstă de 16 ani a fost declarat decedat la spital, cauza morţii nefiind încă anunţată. Wes Leonard marcase coşul victoriei echipei sale, dar în timp ce se bucura alături de coechipieri s-a prăbuşit, fiind transportat de urgenţă la spital. Eforturile medicilor de a-l resuscita au fost zadarnice.

Wes Leonard a fost cel mai bun jucător al echipei sale şi atinsese deja limita a 1000 de puncte marcate pentru Fennville, în acest sezon.

Sursa: Mediafax

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
sorin2008
sorin2008  •  05 Martie 2011, 14:09

z3tis, de acord cu tine 100%. SA se odihneasca in pace !

exxordium
exxordium  •  05 Martie 2011, 10:48

De acord cu zetis, stirea a fost prezentata remarcabil.

fucidin
fucidin  •  05 Martie 2011, 08:31

Am avut un coleg, tot baschetbalist, 1.90 la 15 ani, mergea pe strada si a facut ruptura de aorta din senin. Dar asta se intampla pe vremea cand mai existau competitii sportive la nivel de scoli si licee. Deci stati linistiti, ca astfel de stiri nu vor mai aparea curand pe meleagurile noastre. Dumnezeu sa-i duca in rai pe amandoi

Vezi toate comentariile (9)
Comentează