SPORTURI  »  BASCHET  »  EVENIMENT

Baschet în Deltă » Școala Veche a plecat cu juvelnicul plin de la Tulcea Street Play

Articol de GSP - Publicat luni, 10 iulie 2017 19:00

Nu e o poveste pescărească. Școala Veche, adică naționala de baschet 3x3 a României în versiunea 2017, a cucerit titlul la categoria Open Masculin la Tulcea Street Play după două meciuri dramatice în semifinale, cu marea rivală Rahova’s Finest și în finală cu Playball.

Băieții de la Școala Veche au fost conduși în ambele meciuri, chiar la șase puncte în semifinale, dar au reușit de fiecare dată să revină spectaculos, să împingă duelurile în repriza suplimentară și, în cele din urmă, să plece acasă cu juvelnicul plin, adică marele premiu în valoare de 3000 de lei.

Ei și-au luat o binemeritată revanșă după ce rivalii de la Rahova’s Finest cuceriseră primele trei turnee din circuit, Politehnica, Iași și Suceava.

Pentru două zile, în Piața Civică din Tulcea, sunetul mingii de baschet și al muzicii care acompaniază non-stop turneele de streetball, au creat atmosfera perfectă pentru participanții de toate vârstele dar și pentru spectatorii care și-au exersat abilitățile de a arunca la coș în numeroase concursuri.

Fetele de la Agro Squad, componentele echipei Agronomia București au câștigat categoria Open Feminin, categoriile de juniori au fost dominate de către echipele din Tulcea și Constanța, în timp ce la veterani, peste 35 de ani, s-au impus Leii București.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close