SPORTURI  »  BASCHET  »  NBA

Chicago Bulls îşi face super echipă! Şi Pau Gasol se alătură "taurilor"

Articol de GSP - Publicat luni, 14 iulie 2014 00:00 / Actualizat luni, 14 iulie 2014 17:09

Fostul pivot al lui LA Lakers, Pau Gasol, a dat "galbenul" pe "roşu" şi va evolua din sezonul următor pentru Chicago Bulls.

"Nu mi-a fost deloc uşor. După ce m-am gîndit bine, am hotărît să joc pentru Chicago Bulls. Abia aştept să încep un nou capitol din cariera mea", a postat Pau pe contul personal de twitter .

Gasol, în vîrstă de 34 de ani, are în palmares două campionate cîştigate cu Lakers, în 2009 şi 2010. Deşi a avut mai multe probleme cu accidentările în sezoanele trecute, spaniolul rămîne totuşi un jucător valoros, avînd o medie de 17,4 puncte şi 9,7 recuperări pe meci în campionatul trecut.

Chicago Bulls a anunţat ieri şi transferul lui Nikola Mirotici de la Real Madrid.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează