SPORTURI  »  BASCHET  »  BASCHET U18

Cu titlul pe masă » Cele mai bune 8 echipe de baschet U18 vor juca între 6 și 10 mai

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 mai 2017 21:24

Agronomia 4Sports organizează al doilea an consecutiv turneul final de baschet U18 la care participă cele mai bune 8 echipe din țară.

Între 6 și 10 mai, Clubul Sportiv Agronomia 4Sports și FR Baschet organizează turneul final al Campionatului Național masculin U18. Meciurile se dispută în Sala Agronomia din Capitală.

Cele mai bune 8 echipe sunt împărțite în două grupe, primele două locuri urmând se se califice apoi în semifinale. Toate meciurile vor putea fi urmărite pe pagina de net a clubului organizator, www.4sports.ro.

Componența celor două grupe va fi următoarea:
Grupa A
Steaua CSM Eximbank
U BT Cluj Napoca
CSU Știința București
CSU Sibiu

Grupa B
ACS 4 Sports Agronomia
ABC Athletic Constanța
CSȘ Bega Timișoara
CN Aurel Vlaicu București

Acest turneu final va reprezenta și debutul campaniei "Ne gândim la un copil", prin care CS Agronomia 4Sports își propune să susțină copiii care vor să joace baschet, dar nu au posibilități materiale. Cei care vor să sprijine inițiativa vor avea la dispoziție o urnă în care vor putea face donații.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close