SPORTURI  »  BASCHET  »  SCANDALUL IMNULUI

EXCLUSIV Imnul nu s-a mai cîntat nici la baschet! "Domnul comisar ne-a spus să nu-l punem, pentru a evita amenda"

La ultimul meci, cu Arad, în weekend, imnul s-a cîntat la Alba Iulia foto: Cosmin Stanciu / facebook CSU Alba Iulia
La ultimul meci, cu Arad, în weekend, imnul s-a cîntat la Alba Iulia foto: Cosmin Stanciu / facebook CSU Alba Iulia

Articol de - Publicat miercuri, 20 ianuarie 2016 22:17

Deși imnul s-a cîntat și în weekend la meciurile din Liga Națională de baschet, acest lucru nu s-a mai întîmplat și în această seară, la partida dintre CSU Alba Iulia și CSM Satu Mare, scor 113-37.

Gazdele spun că au intenționat să îl pună, însă au fost întoarse din drum de comisarul partidei, Karoly Takacs din Tîrgu Mureș.

"Am respectat procedura, ne-am dus la comisarul partidei și l-am întrebat dacă putem pune imnul. La meciul din weekend am făcut la fel și s-a putut.

De data aceasta, domnul comisar ne-a spus că ar fi mai bine să nu punem imnul, pentru a evita amenda discutată, între 2.500 și 5.000 lei, așa că ne-am conformat și nu l-am pus.

Deocamdată e totul ambiguu, interpretabil", a punctat Bogdan Duma, președintele CSU Alba Iulia, pentru GSP.ro.

Comisarul din partea FRB, Karoly Takacs, spune că a luat decizia deși nu este de acord cu ea: "Așa e ordinul, așa facem. După mine, este o tîmpenie interzicerea imnului. Eu nu o înțeleg, e o decizie luată în pripă.

Erau probleme și pentru mine, și pentru toată lumea, și pentru arbitri. Poate mă suspenda și pe mine, penaliza echipele. Da, a fost o măsură de siguranță", a declarat comisarul FRB pentru GSP.ro.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (27)
tonyys
tonyys  •  21 Ianuarie 2016, 15:07

Guvernul asta de tehnocrați bruxelezi ai lui iohanis probabil vor interzice imnul national la orice eveniment si vor promova maneaua din ținutul secuiesc.

tonyys
tonyys  •  21 Ianuarie 2016, 15:05

Lipa ar trebui demisa sa i se retRaga gradul de general si toate beneficiile materiale pe care le primește de la statul roman.

gizeh
gizeh  •  21 Ianuarie 2016, 13:27
Postat de aius pe 21 Ianuarie 2016, 00:08

culmea!!!!!!!!!!!!!!!!!!! comisarul partidei ,ungur sadea! pai cum *** sa fie ala de acord?!

Karoly Takacs ... român neaoș.... :D,bine că nu i-a obligat să fie intonat ...al lui... :)

Vezi toate comentariile (27)
Comentează